Wieke

Vandaag ben ik voor het eerst bij Manon in Salon TopSkin geweest en ik weet nu al dat ik vaker langs ga komen! Ik vind Manon erg professioneel en rustig overkomen. Ze luistert goed naar wat je wil en geeft advies over producten en behandelingen waarbij ze goed naar jouw huid en bijvoorbeeld ook haarkleur kijkt. Super!

Lotte

Manon kende ik al van vroeger en daardoor vond ik het prettig om naar haar salon te gaan, omdat je dat weet bij wie je terecht komt. Ik ervaar de behandelingen altijd als erg prettig. Ik merk dat er altijd alle tijd voor de behandeling wordt genomen. Ik kom er altijd erg ontspannen vandaan! De salon is ook prima te bereiken, zowel met de fiets als met de auto. Je krijgt zeker waar voor je geld en ik zou de salon zeker aanbevelen!

Jolanda

Salon TopSkin is dichtbij mijn huis en dat vind ik heel fijn. Ik kom er nu een jaar of 5 en ben nog net zo positief als toen. Misschien nog wel positiever. De behandelingen zijn heerlijk en ik ontspan mij er ook nog eens goed bij. Mijn huid voelt schoon en zacht na een behandeling. De prijzen zijn ook goed. Ik ben een zeer tevreden klant en ga nu bellen voor een nieuwe afspraak!

Kim

Ik voelde me direct op mijn gemak na de eerste keer bij de salon. De salon is een fijne omgeving met rustgevende en verfrissende behandelingen. De prijs/kwaliteitsverhouding is ook goed. Soms heb ik dat de openbare parkeerplekken bezet zijn, maar met de fiets is het nooit een probleem

Lida

De salon ligt voor mij op loopafstand van mijn huis en dat is erg fijn. De behandelingen zijn uitstekend en heel ontspannend. Ik zou Salon TopSkin zeker aanbevelen!

Anna

Ik voel mij prettig als ik bij Manon in de stoel lig. Ze weet precies wat ik graag wil! Ook vind ik het fijn als ik nog graag wat make-up op wil na een behandeling, omdat ik nog afspraken heb dit nooit een probleem is. De flexibiliteit om een afspraak te plannen stel ik ook zeer op prijs, omdat ik niet elke dag/tijdstip kan. De behandelingen zijn erg prettig, professioneel uitgevoerd in een sfeervolle omgeving. Mijn huid voelt als een perzik zo zacht en mijn wimpers en wenkbrauwen weer mooi zichtbaar. Er is een duidelijke structuur in de behandelingen en dat vind ik fijn. Je krijgt waar je voor komt! De locatie is ook ideaal, omdat er voldoende plek is om je auto (gratis) te parkeren. Bij Salon TopSkin ben je in goede handen!

Anoniem

De salon ligt niet te ver uit de buurt van waar ik woon en de schoonheidsspecialiste kende ik al van een salon waar ik daarvoor kwam. De behandelingen ervaar ik als vriendelijk en ontspannen en ik kom er graag! Ook de prijs/kwaliteitsverhouding, de locatie en de bereikbaarheid zijn goed. Als iemand mij vraagt om een goed adres voor een schoonheidsbehandeling, dan zou ik Salon TopSkin zeker aanbevelen!

Anja

Behandelingen en producten zijn erg prettig. Ook vind ik het erg leuk dat er af en toe speciale seizoensbehandelingen zijn waarvoor je kunt kiezen. Extenso Skincare is een goed merk met fijne producten en niet duur. Ik ga er altijd met veel plezier heen!

Debby

Ik kwam bij Salon TopSkin door goede ervaringen van een vriendin van mij. Mijn huid is een stuk rustiger geworden door de juiste behandeling en producten. De locatie van de salon is zeer gemoedelijk en ik ervaar dit als zeer prettig! Ik denk alleen dat het voor mensen die wat moeilijker ter been zijn wat lastiger is. Ik zou de salon zeker aanbevelen bij anderen!

W

Ik kwam via Google op de website van de salon terecht en deze bleek erg dichtbij te zijn. Manon is tijdens de behandelingen netjes, rustig en zeer zorgvuldig. We kletsen altijd een beetje, maar verder brengt ze veel rust. Ik vind dit erg fijn, omdat ik dan heerlijk kan ontspannen! Ik geniet ook altijd van de tuin en het pad naar de ingang, want dit ziet er altijd verzorgd en sfeervol uit. De salon is een fijne plek.

Jantien

Door een kortingsbon kwam ik terecht bij deze salon. Na de eerste behandeling was ik enthousiast geworden! Manon creëert een prettige sfeer, neemt de tijd, geeft persoonlijke aandacht en je voelt je geen ‘nummer’. Even een momentje voor jezelf en heerlijk ontspannen! Mooie verzorgde ruimte en goede producten! De website vind ik ook erg overzichtelijk. Je weet wat de behandelingen inhouden en wat de kosten hiervoor zijn. Ook de adviezen over hoe je je huid het beste kan verzorgen ervaar ik als prettig. Voor mij is de salon ook nog eens dichtbij en je kunt er altijd makkelijk parkeren in de straat.