Boek hier zelf uw afspraak!
* Scroll door de lijst van diensten heen om 1 of meerdere behandelingen aan te klikken. 

* Voor annuleren of wijzigen van een afspraak kunt u mij mailen of bellen.  

* Wilt u uw afspraak annuleren dan dient u dit minimaal 24 uur van tevoren door te geven, want anders ben ik genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen.

* I.v.m. vakantie is de salon gesloten van 16 nov. t/m 20 nov.
* Het kan zijn dat u weinig tot geen plekken meer beschikbaar ziet voor dit jaar. De agenda staat zo goed als vol. U kunt mij nog wel een mailtje sturen met uw voorkeursdagen, zodat ik contact met u kan opnemen mocht er iemand uitvallen. 


De schoonheidssalon

Salon TopSkin Schoonheidsspecialist
Steentilkade 2
9713 GB Groningen
06-46109924
info@salon-topskin.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00

Parkeren

U mag niet parkeren aan de Steentilkade zelf, want dit is alleen voor vergunninghouders.
Wel kunt u parkeren aan bijv. de Damstersingel (oude doksterspost, nu Certe), in Parkeergarage Damsterdiep of aan de Petrus Campersingel en
in omliggende straten.

Betaalmogelijkheden

U kunt in de salon zowel pinnen als contant betalen.

pinnen

AVG
Vanaf 25 mei 2018 is er binnen de hele EU een nieuwe privacywetgeving gekomen. Deze nieuwe wetgeving (Algemene Verordening Persoonsgegevens) is een vervanging van de huidige Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). Salon TopSkin hecht veel waarde aan het beschermen van uw privacy en de persoonlijke gegevens die u aan ons verstrekt en de notities die worden gemaakt na een behandeling. De gegevens zullen nooit voor andere doeleinden gebruikt worden. 
Als klant van Salon TopSkin ontvang je de nieuwsbrieven automatisch. Wens je uit te schrijven op onze nieuwsbrieven? Spijtig om te horen, maar geen probleem. Dit kan via een mail te sturen naar info@salon-topskin.nl of via de link onderaan elke nieuwsbrief.