De schoonheidssalon
Salon TopSkin Schoonheidsspecialist
Steentilkade 2
9713 GB Groningen
06-46109924
info@salon-topskin.nl

Openingstijden
Maandag 09:15 – 17:00
Donderdag 09:15 – 17:00
Vrijdag 09:15 – 17:00
* De salon heeft zo nu en dan ook extra openingstijden en als die er zijn zie je die open staan in de online agenda tijdens het boeken. 

Afspraak maken
U kunt zelf een afspraak inboeken via de knop onderaan de pagina. 
– Scroll door de lijst van diensten heen om 1 of meerdere behandelingen aan te klikken.
– Voor annuleren of wijzigen van een afspraak kunt u mij mailen of bellen. 
– Wilt u een afspraak annuleren dan dient u dat minimaal 24 uur van tevoren door te geven, want anders ben ik genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen. 

Parkeren
U mag niet parkeren aan de Steentilkade zelf, want dit is alleen voor vergunninghouders. Wel kunt u parkeren aan bijv. de Damstersingel (oude dokterspost, nu Certe), in Parkeergarage Damsterdiep of aan de Petrus Campersingel en in omliggende straten.

Betaalmogelijkheden
U kunt in de salon zowel pinnen als contant betalen.

pinnen

AVG
Vanaf 25 mei 2018 is er binnen de hele EU een nieuwe privacywetgeving gekomen. Deze nieuwe wetgeving (Algemene Verordening Persoonsgegevens) is een vervanging van de huidige Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). Salon TopSkin hecht veel waarde aan het beschermen van uw privacy en de persoonlijke gegevens die u aan ons verstrekt en de notities die worden gemaakt na een behandeling. De gegevens zullen nooit voor andere doeleinden gebruikt worden. 
Als klant van Salon TopSkin ontvang je de nieuwsbrieven automatisch. Wens je uit te schrijven op onze nieuwsbrieven? Spijtig om te horen, maar geen probleem. Dit kan via een mail te sturen naar info@salon-topskin.nl of via de link onderaan elke nieuwsbrief.