EERLIJK EN EFFECTIEF
Professionele huidverbetering van Nederlandse bodem.

Extenso is een eerlijk, no-nonsense merk voor de beauty professional dat zich richt op de essentie van
huidverbetering en ontspanning. Extenso is een duurzaam, vegan cosmeticamerk op basis van hoogwaardige werkstofcomplexen en natuurlijke ingrediënten afkomstig van heilzame planten, kruiden en bloemen. Extenso producten worden geproduceerd met respect voor natuur en milieu en zijn vrij van omverpakkingen, microplastics, parabenen, minerale oliën en overbodige geur- en kleurstoffen. Extenso producten hebben een fijne lichte en frisse geur die voor iedereen toegankelijk is.

100% Eerlijk
100% Dutch
100% Vegan
100% Duurzaamlogo

Cenzaa is een cosmeticamerk dat wellness, huidverbetering en cosmedische huidtherapie combineert.

Cenzaa stamt af van het woord ‘zijde’. Van de oudheid tot de late middeleeuwen vervoerden handelaren luxe producten via de ‘Zijderoute’. De belangrijkste verbinding tussen de Oosterse en Westerse wereld. In Cenzaa producten zijn deze invloeden tussen Oost en West veelvuldig verwerkt. Mediterrane en Oosterse planten en kruiden zijn omgezet in essentiële oliën. De diversiteit van nieuwe behandeltechnieken uit oude culturen zorgen voor balans en ontspanning van lichaam en geest.

Cenzaa maakt gebruik van de meest recente laboratorium technieken waardoor de producten een scala aan gepatenteerde werkstofcomplexen bevatten.
Cenzaa producten voelen niet alleen aangenaam op de huid, maar dringen door tot in de diepe huidlagen waardoor uw huid optimaal herstelt en maximale huidverbetering ontstaat.

Det er nemt at købe Kamagraonline fra vores hjemmeside.