Hydrafacial gezichtsbehandeling

“Hydratatie is de basis van een gezonde, stralende huid” Peeling

Om een daadwerkelijke huidvernieuwing te bereiken, is het peelen van de huid noodzakelijk. Door te peelen oogt de huid meteen gladder, wordt de celactiviteit gestimuleerd en de opnamecapaciteit van de huid om verzorgende producten op te nemen, neemt enorm toe. De meeste peelingmethodes hebben echter een irriterend en dehydraterend effect, wat op langer termijn de huidveroudering bespoedigt.

Hydradermabrasie is een totaal nieuwe techniek welke tegelijk de huid peelt en de levensnoodzakelijke hydratatie aan de huid geeft. Hydrafacial verwijdert de dode huidcellen en onzuiverheden, terwijl tegelijkertijd de onderliggende levende huidlagen een boost krijgen met actieve serums die de huidlagen diep schoonspoelen, door en door hydrateren en de huid verzadigen met anti-oxydanten met langetermijneffect.

De behandeling is verzachtend, verfrissend, niet-irriterend en onmiddellijk effectief. Het vacuümsysteem zorgt voor een directe lifting van de vermoeide huid en stimuleert de bloedtoevoer naar het huidoppervlak waardoor de zuurstofopname verhoogt. Nieuw collageen en elastine worden gevormd, met een duidelijk zichtbare en langdurige huidverbetering en huidverjonging tot gevolg.

Hydrafacial is geschikt voor alle huidtypen en is bijzonder geschikt voor het behandelen van:
 • vermoeide en vale huid
 • rijpere huid met verslapping
 • rimpels, lijntjes en kraaienpootjes
 • pigmentvlekken
 • littekens en acné-littekens
 • een door de zon beschadigde huid
 • rokershuid
 • oedeem onder de ogen
 • grove poriën, mee-eters
 • onzuivere en acné-huid

De behandeling:
Stap 1: Met het Activ-4 serum wordt de huid grondig gereinigd terwijl de verzachtende extracten de talg en onzuiverheden verweken. Dode huidcellen worden verwijdert en het helpt bij huidversteviging en het gladmaken van fijne lijntjes.

Stap 2: De huid wordt doordrenkt met een vloeistof waarin Glycolzuur en Salicylzuur aanwezig zijn.Glycolzuur dringt erg diep door in de huid en heeft een exfolierend effect op diepere huidniveaus en afvalstoffen worden afgevoerd. Salicylzuur is vetoplosbaar en kan er dus voor zorgen dat de talgophopingen in de porien worden afgevoerd.

Stap 3: Het Beta-HD serum zorgt ervoor dat de huid diep wordt gereinigd en helpt het talg en onzuiverheden te verweken en af te voeren. Deze stap wordt aangepast op elk huidtype. Hoe sterker hoe dieper er word gereinigd (denk aan een huid met veel onzuiverheden)

Stap 4: Nu is het nog een kwestie van de huid voeden en dat doen we met het Antiox-6 serum. Hierin zitten vitamines A en E en Witte Thee extracten. Deze zorgen ervoor om vrije radicalenschade en huidbeschadiging van cellen te bestrijden. De huid wordt beschermt en gehydrateert.

Stap 5: U kunt ervoor kiezen om de behandeling af te sluiten met een heerlijk masker. Dit masker voorkomt en hersteld huidveroudering van de huidcellen, geeft huidverjonging, werkt verzachtend en opbouwend.
Echt een aanrader!

De Hydrafacial behandeling duurt slechts 30 minuten. Na een enkele hydrafacial behandeling ziet de huid er stralender en gladder uit. De hydratatie houdt dagenlang aan. Om het resultaat te behouden is het aan te raden om de behandeling elke 4 a 5 weken te ondergaan. En als u tussen de behandelingen door de thuisproducten van Hydrafacial gebruikt zal u huid er stralend blijven uitzien! We werken samen aan een mooie huid!

De contra-indicaties voor de Hydrafacial:

 • Zwangerschap of borstvoeding
 • Botox & Fillers (14 dagen)
 • Roaccutane of Cortisone
 • Retinol

Prijzen:

Hydrafacial behandeling:                                                    € 98,-
Decolleté:                                                                           € 20,-
Intensief voedend, verzachtend en anti-aging masker:      € 15,-
Extra stap: Het Derma Builder complex.                             € 20,-
Het Dermabuilder Peptide complex zorgt voor
huidversterking, verzachting en herstel van de huidstructuur. De Peptiden zorgen voor een aanmaak van collageen en elastine en dit leid tot zichtbare huidverjonging!
Deze stap wordt toegepast op de mimiekrimpels.

hydrafacial_head