Verras je huid met de nieuwe Limited Edition producten uit de RYJVK Seasons Collectie.

Naast 6 prachtige nieuwe producten is er ook een RYJVK gezichtsbehandeling te boeken met krachtige mineralen, vitamines, botanische extracten en anti-oxidanten; deze mix is de sleutel naar een gezonde, jonger uitziende en stralende huid!
Hieronder een aantal highlights uit de behandeling:

RYJVK Thermal Cleansing Ritual
Droom weg met een zacht, mousserend en tintelend reinigingsritueel op basis van thermaal water en botanische extracten. Jouw huid wordt tot in de diepste huidlagen gereinigd.

RYJVK Enzym Polish
Een exclusieve enzyme peeling voor een jonger uitziende huid. Mineralen, maar ook fruitenzymen als ananas en papaya zorgen ervoor dat dode huidcellen op een milde maar effectieve wijze worden verwijderd. Verbetert de huid-teint en zorgt voor een schitterende glow.

RYJVK Cryo Oil Massage
Ervaar een innovatieve en verkoelende massagetechniek. Jouw huid straalt als nooit tevoren!

RYJVK Wrinkle Resist Eye Mask
Dit oogmasker laat fijne lijntjes, donkere kringen en vermoeidheid gemakkelijk verdwijnen.

RYJVK Touch Up
Een luxe finish met de krachtige VitC elixer voor jouw natural glow!

Uiteraard worden naar wens tijdens deze behandeling de onzuiverheden verwijdert en de wenkbrauwen geëpileerd of geharst, maar laat je vooral verrassen in deze behandeling en ervaar pure luxe en ontspanning.

~ € 79,50 ~ *

* Bij iedere RYJVK behandeling ontvangt u een sample van de VitC Oil Elixer cadeau OF u kunt kiezen, met een actieprijs van
€ 29,95 i.p.v. € 37,95, voor de Daily essential set waarin zich 3 prachtige travelsize producten bevinden uit de RYJVK collectie.


(Deze behandeling is te boeken vanaf maandag 3 aug. 2020)