MEET MILU!

Maak kennis met de geweldige maskers van MILU.

‘The perfect skincare collection to pamper your cute face for that extra daily boost & glow’.

Geïnspireerd door de dagelijkse Zuid-Koreaanse beauty routine introduceert MILU de volgende must haves: SHEET MASKS.
De maskers zijn echte beautyboosters. Ze zijn doordrenkt met een rijk serum en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten.

De MILU collectie is een toevoeging aan en geen vervanging van je dagelijkse beauty routine. De maskers steunen je door ieder moment dat je huid erom vraagt of wanneer je toe bent aan een moment voor jezelf. Maar er is meer! MILU heeft ook de perfecte tool voor optimale dagelijkse reiniging/exfoliëring van jouw huid: De Jeju Pure Konjac Sponge.

De maskers zijn makkelijk in gebruik en ideaal voor na een drukke werkdag, voor een avondje uit of gewoon heerlijk ter ontspanning. Daarnaast kun je de maskers ook extra bijboeken tijdens je behandeling in de salon.

Reasons To Love…

* Alleen maar ingrediënten die lief zijn voor je huid
* Dermatologisch getest
* Geen parabenen, sulfaten of minerale oliën
* Een masker collectie om je mooie gezicht een extra boost en glow te geven!

* Moisturizing Sheet Mask € 8,95
Dit micro fiber vlies masker bevat een heerlijk crèmig serum voor een ultieme hydratatie & voeding van de huid. Én het zorgt ervoor dat een tekort aan lipiden in de huid wordt aangevuld! Voor de vochtarme èn droge huid.
MILU tip: perfect match during flights, after a long day at the office.

* Anti Aging Sheet Mask € 8,95
Het rijke serum in dit micro fiber vliesmasker helpt om de elasticiteit van de huid te herstellen en geeft de huid een lift en een jeugdige uitstraling. Perfect masker voor een rijpere huid (kan vanaf 30jr.) die een boost kan gebruiken!

* Bubble Foam Sheet Mask € 8,95
Dit bubbel bamboo vliesmasker is wat je nodig hebt voor een goede diepere reiniging van de huid. Het reinigt de porieen en zorgt dat de talgproductie weer in balans wordt gebracht. Perfect om de huid te detoxen en het geeft nadien een zacht, glad en schoon gevoel. 
MILU tip: when used before applying your favorite MILU mask, this will optimize the active ingredients even more.

* Mud Sheet Mask € 9,50
Dit 2-delig cupro katoen klei masker verzacht & voedt de huid en het reinigt de poriën! Door twee soorten klei te combineren met voedende ingrediënten zorgt dit ervoor dat je huid weer schoon, fris en extreem zacht aanvoelt.
MILU tip: this mask gives you the best of both worlds. Purifying your skin, while enjoying some me-time!

* Smoothing Hydrogel Mask € 9,50
Dit 2-delig Hydrogel masker is een musthave om de huid te kalmeren en te revitaliseren. Perfect om de huid te repareren wanneer deze om hulp vraagt.
MILU® tip: perfect match after a relaxing beach day, active outside sports or any stressful day.

* Hydrogel Eye Patches € 9,95
Deze hydrogel oogmaskers verhelderen & hydrateren de tere huid rondom de ogen. Tevens werkt het tegen fijne lijntjes. Per 2 paar verpakt!
MILU tip: your best friends to add that extra spark to your eyes after long days & short nights!

* Jeju Pur Konjac Sponge € 9,95
Deze beautytool is een perfecte aanvulling aan het dagelijks reinigen van je huid. Hij kan gebruikt worden met of zonder een product. Gemaakt van 100% natuurlijk Konjac ( wortel ) vezel & 100% natuurlijk cellulose planten vezels! Je masseert ermee over de huid en de huid wordt extra schoon en lichtjes gescrubd.
MILU tip: use the Konjac Sponge, before applying your favorite MILU sheet mask.

* 3 Sheet Masks gift box € 22,95
Een echt verwenpakket met 1 moisturizing, 1 Bubble Foam & 1 Anti Aging sheet mask!
MILU tip: also the perfect opportunity to introduce your friends to MILU!

Alle MILU sheetmaskers zijn aan te schaffen tijdens je afspraak in de salon of je kunt van tevoren contact met mij opnemen dat je graag een of meerdere maskers wilt komen ophalen. Zo voorkomen we dat je voor een dichte deur komt te staan, als ik in behandeling ben. Je kunt hiervoor het beste een berichtje sturen naar 06-46109924 of een mailtje naar info@salon-topskin.nl