Cenzaa Global Cocooning Facial – Limited Edition
€69,50 | 60 min.

In aanvulling op de jaarlijks terugkerende Limited Editon behandeling in het najaar, heeft Salon TopSkin dit jaar ook een lente/zomer editie!

Laat je meevoeren tijdens de reis van 10 jaar Cenzaa met de jubileumcollectie Global Cocooning! Trakteer jezelf op deze waanzinnige premium selected producten in een exclusief Cenzaa-jasje. Uitgezocht met liefde door de Cenzaa-salons over het hele land. Deze ultieme favorieten zijn nu in de salon te bewonderen, te ervaren en te verkrijgen. 

Trakteer jezelf op een heerlijke behandeling met deze collectie. Luxe massages, weldadige geuren en texturen laten jouw huid weer stralen en zorgen dat je de hele wereld aankan. Werelds!

Ervaar het ultieme warme Cenzaa gevoel in deze behandeling waarin alle belevingswerelden van Cenzaa aan bod komen. Een intensieve behandeling waarin ontspanning en huidverbetering samenkomen.

Highlights uit deze gezichtsbehandeling:

    • Liftende bindweefselmassage rondom de ogen met Hyaluron Therapy
    • Uniek massageritueel voor een stralend oogcontour
      – ook in luxe thuisprogramma verkrijgbaar!  
    • Botuline Beauty masker voor een frisse uitstraling. Dit masker vermindert fijne lijntjes en zorgt voor een echte hydratatieboost!

Tijdens deze behandeling wordt er natuurlijk ook gereinigd, gescrubd, worden onzuiverheden verwijdert en de wenkbrauwen geëpileerd/geharst.