logo

Cenzaa – huidverbeterende producten.

Cenzaa is ‘s werelds enige cosmeticamerk dat wellness, huidverbetering en cosmedische huidtherapie combineert.

Cenzaa stamt af van het woord ‘zijde’. Van de oudheid tot de late middeleeuwen vervoerden handelaren luxe producten via de ‘Zijderoute’. De belangrijkste verbinding tussen de Oosterse en Westerse wereld. In Cenzaa producten zijn deze invloeden tussen Oost en West veelvuldig verwerkt. Mediterrane en Oosterse planten en kruiden zijn omgezet in essentiële oliën. De diversiteit van nieuwe behandeltechnieken uit oude culturen zorgen voor balans en ontspanning van lichaam en geest.

Cenzaa maakt gebruik van de meest recente laboratorium technieken waardoor de producten een scala aan gepatenteerde werkstofcomplexen bevatten.
Cenzaa producten voelen niet alleen aangenaam op de huid, maar dringen door tot in de diepe huidlagen waardoor uw huid optimaal herstelt en maximale huidverbetering ontstaat.

_____________________________________________________________________________________________________________________

extenso-skincare-logo-2-480x0

Extenso Skincare – huidverzorgende producten.

Puur, effectief, duidelijk en overzichtelijk, dat is Extenso Skincare ten voeten uit. Deze complete huidverzorgingslijn biedt hoogwaardige, pure en huidvriendelijke huidverzorging voor elke leeftijd en ieder huidtype. Extenso Skincare helpt de huid gezond, fit en stralend te houden.

Kenmerken van Extenso Skincare zijn:

 • Geen overbodige geur- en kleurstoffen
 • Geen overbodige parabenen
 • Geen overbodige minerale ingrediënten
 • Dierproefvrij
 • Milieuvriendelijke verpakkingen0extenso_assorti

   

Contact

 • Salon Topskin - Schoonheidsspecialist
 • Zuiderpark 26
  9724 AJ  Groningen
  Nederland
 • 06-46109924

Facebook

Manon kende ik al van vroeger en daardoor vond ik het prettig om naar haar salon te gaan, omdat je dat weet bij wie je terecht komt. Ik ervaar de behandelingen altijd als erg prettig. Ik merk dat er altijd alle tijd voor de behandeling wordt genomen. Ik kom er altijd erg ontspannen vandaan! De salon is ook prima te bereiken, zowel met de fiets als met de auto. Je krijgt zeker waar voor je geld en ik zou de salon zeker aanbevelen!
Lotte

Uw winkelmandje