NWYRK GOLD POWER TREATMENT           (60 minuten)  

Ook dit najaar heb ik weer een Limited Edition behandeling. Deze behandeling is alleen te boeken van 1 nov. t/m 31 dec. 2017.

New York, the city that never sleeps, verrast u dit jaar! Geniet dit najaar van een heerlijke NWYRK-behandeling. Gun uzelf een time-out in glamorous NWYRK. Voor €69,95 geniet u van maximale huidverbetering, unieke massages, betoverende geuren én het fantastische nieuwe Cenzaa gezichtsmasker Nutri Care Vitamin Gold Masq. Be the first to try en trakteer uzelf op een stralende huid voor de feestdagen!

Tijdens deze behandeling wordt de huid intensief gereinigd en gescrubd, diverse massages komen aan bod, de huid op het decolleté en de handen worden extra verzorgt, de wenkbrauwen worden naar wens geëpileerd of geharst en onzuiverheden verwijderd. Het Caviar ampul zorgt voor intense voeding, vitale glans en souplesse en niet te vergeten het nieuwe Cenzaa Gold mask!
En tot slot ontvangt het Cenzaa Geursachet “Secret of Floral” cadeau. Geniet maandenlang van deze hemelse, iconische en chique geurexplosie in iedere ruimte van het huis.

 Maak een afspraak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact

  • Salon Topskin - Schoonheidsspecialist
  • Zuiderpark 26
    9724 AJ  Groningen
    Nederland
  • 06-46109924

Facebook

Ik voelde me direct op mijn gemak na de eerste keer bij de salon. De salon is een fijne omgeving met rustgevende en verfrissende behandelingen. De prijs/kwaliteitsverhouding is ook goed. Soms heb ik dat de openbare parkeerplekken bezet zijn, maar met de fiets is het nooit een probleem.
Kim

Uw winkelmandje